';

Fotograf & grafisk designer

Anette Strand

Etter å ha nærmest vokst opp med et kamera i hånda til en hver tid, eller for den saks skyld foran den store kameralinsa til min far, var det ikke så rart at jeg valgte å satse på nettopp foto. Jeg har helt siden tidlig tennårene visst at jeg ville jobbe med noe kreativt og jeg er så glad for å endelig ha turt å hoppe ut i det med begge beina og startet min egen lille bedrift. For jeg vet at det er akkurat dette jeg vil drive med så lenge jeg lever.

Jeg elsker jobben min som fotograf og føler meg priviligert når jeg får være med brudepar rundt på deres spesielle dag og fange minnene for evigheten. Verdens beste jobb.

[image-comparator left=»http://www.anettestrand.no/wp-content/uploads/2015/10/header-about-image_design1.png» right=»http://www.anettestrand.no/wp-content/uploads/2015/10/header-about-image_photo1.png» width=»100%» classes=»hover»][/image-comparator]

Når jeg ikke er ute å knipser, sitter jeg benket fast forran mac’en min og skaper nye kreative prosjekter til mitt private bruk eller på oppdrag for mine fantastiske kunder. Med musikk på øra, en kopp rykende varm chai-te og mac’en for mine hender er jeg i mitt ess og kan sitte i timesvis uten å merke at klokken tikker langt inn i de sene nattetimer.

Mine ferdigheter

innen grafisk design og webprogrammering

30%
45%
60%
70%
85%